Na een lang dag lekker tegen je geliefde aan kruipen en in slaap vallen terwijl je lepeltje-lepeltje ligt. Voor degene die graag lepeltje-lepeltje ligt met zijn partner is er goed nieuws. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat lepeltje-lepeltje liggen goed is voor je relatie, én je een betere band met je partner krijgt. Je weet wat je vanavond te doen staat.

Lekker lepelen

Een goede nachtrust is goed voor de gezondheid, dat is algemeen bekend. Maar dat de slaaphouding ook positieve invloeden kan hebben? Dat was tot op heden nog onbekend. Uit nieuw onderzoek blijkt dat stelletjes die elke avond lepeltje-lepeltje liggen een betere band krijgen.

Lepeltje-lepeltje in slaap vallen of knuffelen is voor meer goed dan alleen je slaap. Het onderzoek toont aan dat het buiten een betere nachtrust, ook zorgt voor een beter sexleven en een beter relatie. ‘Knuffelen zorgt bij stellen vooral voor positieve emoties. Zo voelen koppels die vaak knuffelen of innig in slaap vallen zich meer geliefd én leidt een omhelzing vaker tot seks‘, vannacht maar even lepeltje-lepeltje overwegen?

Met vriendelijke groet,

het team van Dildokraam.nl