Een spannend avondje in de slaapkamer is niet alleen weggelegd voor twee mensen. Ook alleen kun je heerlijk genieten. Wil je wat vaker en meer tijd voor en met jezelf? Trek je lekker terug en geniet. Hier 8 tips voor geweldige hoogtepunten met jezelf!

Neem de tijd. Een vluggertje kan erg leuk zijn, ook met jezelf. Maar als jij ervan houdt om lekker lang en intens  je partner te vrijen, waarom doe je dat dan niet met jezelf? Ga voor het hele menu en start met een fijn voorspel door bijvoorbeeld een erotische film te kijken of een opwindend boek te lezen, eventueel met een lekker glaasje wijn erbij. Of ga uitgebreid in bad en smeer jezelf sensueel in met een weldadige zacht geurende olie.

1. Gebruik niet alleen je vingers

Het stimuleren van de vagina met je vingers kan heerlijk zijn. Je kunt zo gemakkelijk ontdekken wat je prettig vindt. De meest gevoelige plekken van je vagina zijn je clitoris, de schaamlippen en je G-spot. Er zijn ook nog zoveel andere dingen die je kunt gebruiken, om je vagina te plezieren, zoals bijvoorbeeld een dildo of vibrerend eitje. De meeste vrouwen kopen een vibrator om de clitoris te prikkelen, maar er zijn bijvoorbeeld ook speciale G-spot vibratoren. Snuffel anders eens online tussen de sextoys en kijk waar je opgewonden van wordt.

2. De douchekop

Na een warme douche ben je vaak heerlijk ontspannen en helemaal in de mood om te genieten. Gebruik de douchestraal voor krachtige stimulatie van je erogene zones. Een warme douche en een warme straal zijn de ideale combinatie om jezelf lekker te stimuleren. Bovendien kan je de temperatuur en de kracht van het water regelen, wat voor bijzondere stimulans kan zorgen.

3. Verander eens van positie

De meeste vrouwen masturberen liggend op hun rug, met hun benen uit elkaar. Houd je benen eens tegen elkaar aan, dat is al een heel andere ervaring. Of ga zitten? Probeer het eens en laat je verrassen.

4. Fantaseer er lekker op los

Maak je orgasme intenser door tijdens het masturberen je fantasie de vrije loop te laten. Probeer anders eens dingen uit die je in het echte leven niet durft of niet vindt kunnen.

5. Met een omweg

Stimuleer jezelf maar dan niet direct, maar meer met een ‘omweg’. Veel vrouwen vinden het lekker bijvoorbeeld lekker om tegen iets op te ‘rijden’. Vaak is het erg opwindend als er een stofje zit tussen je clitoris en datgene waarmee je masturbeert. Denk bijvoorbeeld aan je deken, je slipje, een knuffelbeer of een zijden sjaaltje. Wanneer de spanning te hoog wordt, kun je kiezen voor het directere werk.

6. Ga door

Wil je genieten vaan meerdere orgasmes?

Ga dan na je eerste orgasme vooral door. Begin de tweede ronde  door eerst andere erogene zones te strelen. Bijvoorbeeld je schaamlippen, je borsten, of dijen. Net wat jij lekker vindt. Na ruim tien minuten kun je weer  los gaan op je clitoris.

7. Glijmiddel

Glijmiddel kan heerlijk zijn tijdens het masturberen. Alles glijdt net iets beter! Dit hoef je niet alleen in combinatie met seksspeeltjes te doen. Ook glijmiddel in combinatie met je eigen vingers zorgt voor meer sensaties.

8. Ook de achterkant meenemen

Ben je ruimdenkend? Dan kun je tijdens het masturberen ook je anus meenemen. Lichte anale stimulatie is vaak erg opwindend. Gebruik hiervoor een vinger (met korte nagels) of een kleine buttplug (een speeltje voor anale stimulatie). Vergeet het glijmiddel niet.

Have Fun!!!

Heb je nog leuke slaapkamer deel, deel het hieronder.