Fotomodel Yfke Sturm zwaargewond na watersportongeluk

  • Doortje Briedé

    Het Nederlandse fotomodel Yfke Sturm is zwaargewond geraakt bij een ongeluk met een jetsurfplank in de buurt van het Italiaanse eiland Ischia. Volgens de Italiaanse krant Corriere della Sera werd ze overvaren toen ze van de gemotoriseerde surfplank viel.

    De Italiaanse krant meldt dat de 33-jarige Sturm in levensgevaar is, maar volgens haar vader is daarvan geen sprake. “Yfkes situatie is niet levensbedreigend”, zegt hij tegen De Telegraaf.

    Lees verder op nos.nl

    Fotomodel Yfke Sturm ANP

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Yfke Sturm vecht voor haar leven op de intensive care van een ziekenhuis in Napels. Het 33-jarige topmodel heeft in Italië een ongeluk gekregen met een zogeheten jetsurf.

     

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    'Artsen positief over herstel van model Yfke Sturm'

    De toestand van het Nederlandse fotomodel Yfke Sturm is stabiel. “Ze is buiten levensgevaar en de artsen zijn positief over haar herstel”, schrijft het modellenbureau waar ze voor werkt, Touché Model Management. Het bureau stelde samen met de familie van Sturm een verklaring op.

    Sturm raakte zwaargewond bij een ongeluk met een jetsurfplank in de buurt van het Italiaanse eiland Ischia. De krant Corriere della Sera meldde dat het model in levensgevaar was, maar haar vader sprak dat bericht tegen.

    Volgens hem heeft Sturm een scheurtje in haar schedel opgelopen en wordt ze in een ziekenhuis in Napels in coma gehouden. In de verklaring staat dat “er geen bewijs is dat ander letsel is ontstaan als gevolg van het ongeval”.

    Lees verder op nos.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    Topmodel Yfke Sturm is even in Nederland om het nieuwe modellenplatform The Model House te lanceren.

    Doortje Briedé-Bultman