Nomineer iemand voor VIVA400 awards 2015!

  • Doortje Briedé

    Op 17 november is het weer zover: dan worden de jaarlijkse VIVA400 awards 2015 uitgereikt! Daarom roepen we ook dit jaar jullie op om iemand aan te dragen die het verschil heeft gemaakt binnen haar vakgebied, want dát is de VIVA400.

    Ken jij zo iemand? Dan kun je diegene vanaf vandaag nomineren op viva400.nl. Denk bijvoorbeeld aan iemand die een prijs won, een gat in de markt ontdekte, haar hoofd boven het maaiveld uit durfde te steken en in elk geval haar droom najaagde.

    Lees verder op viva.nl

    Doortje Briedé-Bultman
  • Doortje Briedé

    100 ambitieuze vrouwen die de wereld verbeteren

    Vrouwenblad VIVA heeft de 2015-editie van haar lijst van de 400 bijzondere meest bijzondere vrouwen bekendgemaakt. In de categorie ‘Wereldverbeteraars’ is medeoprichter van adviesbureau Copper8, Cécile van Oppen terug te vinden. Daarnaast zijn er diverse andere (voormalig) consultants in de lijst te vinden. Op 17 november wordt in elk van de vier categorieën een VIVA400 award uitgereikt aan de hand van een stemronde en het oordeel van een vakjury.

    Ieder jaar stelt vrouwenmagazine VIVA een lijst op van de 400 bijzonderste vrouwen van Nederland, genaamd de VIVA400. Deze vrouwen hebben in het afgelopen jaar een verschil gemaakt in hun vakgebied en verdienen volgens het blad een plek in de spotlights. De 400 vrouwen zijn dit jaar ingedeeld in vier categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers en Wereldverbeteraars. In iedere categorie wordt er een winnaar uitgeroepen, die een VIVA400 award in ontvangst mag nemen.

    In de categorie Wereldverbeteraars worden vrouwen uitgelicht die ‘groen doen’ en ‘duurzaam denken’. In het afgelopen jaar hebben zij zich sterk gemaakt voor het oplossen van maatschappelijke en milieu-gerelateerde problemen op onder meer het gebied van voeding, mode, of zelfs de maatschappij als geheel. De categorie bevat in totaal 100 vrouwen, waaronder ook Cécile van Oppen. Van Oppen is een van de medeoprichters van Copper8, een jong adviesbureau met een passie voor duurzaamheid. “Ze laat zien dat duurzaamheid meer is dan een technische opgave. In haar projecten benadert ze duurzaamheid vanuit de procesmatige en financiële kant en zoekt ze de samenwerking binnen én tussen disciplines,” licht VIVA de nominatie van Van Oppen toe.

    Lees verder op consultancy.nl

    Doortje Briedé-Bultman